Πιστοποίηση κατά
ISO 9001:2015
Μεγάλη γκάμα και λύσεις
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
#Κορυφαία ποιότητα
ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική μπαταρία
που κατέκτησε τον κόσμο

Κατασκευή μπαταριών εκκίνησης από το 1964

Η πορεία μας

Η Ελληνική Βιομηχανία Συσσωρευτών RECOR, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία και μοναδικός παραγωγός μπαταριών εκκίνησης οχημάτων στην Ελλάδα.

Ιδρύθηκε το 1964 από την οικογένεια ΣΑΚΚΟΥ στην Αθήνα και, το 1998, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στη συνεχώς εξελισσόμενη παγκόσμια αγορά, η εταιρεία μετέφερε την παραγωγική της μονάδα στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνή.

Τι κάνουμε

Αξιοποιώντας την εμπειρία των 55+ χρόνων της οικογένειας Σάκκου, παράλληλα με τη χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας, κατασκευάζει μπαταρίες, οι οποίες εκκινούν καθημερινά χιλιάδες οχήματα σε ολόκληρο τον κόσμο!

Στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας στην Κομοτηνή παράγονται, από το 1964, οι Ελληνικές Μπαταρίες εκκίνησης RECOR, οι οποίες εξάγονται στις 5 ηπείρους.

Στο σύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στην Κομοτηνή, δυναμικότητας 500.000 μπαταριών Ca+/Ca-, ακολουθούνται οι συνεχώς μεταβαλλόμενες τεχνολογικές εξελίξεις στην παραγωγή, πραγματοποιούνται έρευνες και αναπτύσσονται νέες τεχνολογίες προκειμένου να παράχθει το καλύτερα ποιοτικό προϊόν.

0
Παραγωγική ικανότητα
0+
Έτη Παρουσίας
0
Ήπειροι Εξαγωγών
0+
Χονδρέμποροι & Λιανοπωλητές στην Ελλάδα