Πιστοποίηση κατά
ISO 9001:2015
Μεγάλη γκάμα και λύσεις
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
#Κορυφαία ποιότητα
ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική μπαταρία
που κατέκτησε τον κόσμο

Κατασκευή μπαταριών εκκίνησης από το 1964

Η πορεία μας

Η Ελληνική Βιομηχανία Συσσωρευτών RECOR είναι ο μοναδικός παραγωγός μπαταριών εκκίνησης στην Ελλάδα και μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου. 

Ιδρύθηκε το 1964 από την οικογένεια ΣΑΚΚΟΥ στην Αθήνα και, το 1998, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στη συνεχώς εξελισσόμενη παγκόσμια αγορά, η εταιρεία μετέφερε την παραγωγική της μονάδα στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.

Τι κάνουμε

Αξιοποιώντας την εμπειρία των 6 δεκαετιών της οικογένειας Σάκκου, παράλληλα με τη χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας, κατασκευάζει μπαταρίες, οι οποίες εκκινούν καθημερινά χιλιάδες οχήματα σε ολόκληρο τον κόσμο!

Στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας στην Κομοτηνή παράγονται, από το 1964, οι Ελληνικές Μπαταρίες εκκίνησης RECOR, οι οποίες εξάγονται στις 5 ηπείρους.

Στο σύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στην Κομοτηνή, ετήσιας παραγωγικής δυναμικότητας 500.000 μπαταριών Ca+/Ca-, ακολουθούνται οι συνεχώς μεταβαλλόμενες τεχνολογικές εξελίξεις στην παραγωγή, πραγματοποιούνται έρευνες και αναπτύσσονται νέες τεχνολογίες προκειμένου να παραχθεί το καλύτερα ποιοτικό προϊόν.

0
Ετήσια παραγωγική ικανότητα
0+
Έτη Παρουσίας
0
Ήπειροι Εξαγωγών
0+
Χονδρέμποροι & Λιανοπωλητές στην Ελλάδα