Πιστοποίηση κατά
ISO 9001:2015
Μεγάλη γκάμα και λύσεις
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
#Κορυφαία ποιότητα
ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Enhanced Technology Range

Σειρές AGM / EFB / EFB Truck

Σειρά RECOR AGM Batteries

Enhanced Technology Range

Ιδανική λύση για οχήματα με προηγμένο σύστημα start-stop. Λόγω του εξελιγμένου σχεδιασμού τους, υπερκαλύπτουν όλα τα κριτήρια απόδοσης για μπαταρίες Start – Stop συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούν την αντοχή σε κύκλους φόρτισης, την ανάκτηση ενέργειας από το σύστημα πέδησης και την υψηλή απόδοση CCA.

11
11

Σειρά RECOR EFB Batteries

Enhanced Technology Range

Κατασκευασμένες για οχήματα με βασικό σύστημα Start & Stop, οι μπαταρίες EFB παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες οδήγησης. Πρόκειται για την πλέον αξιόπιστη λύση για τα οχήματα με βασικό σύστημα start – stop, ενώ η ποιότητα κατασκευής τους τις καθιστά ιδανικές για χρήση ακόμη και σε οχήματα χωρίς κινητήρες start-stop προσφέροντας σημαντικά υψηλότερη απόδοση και διάρκεια ζωής από τις συμβατικές μπαταρίες.

11
11

Σειρά RECOR EFB Commercial Batteries

Enhanced Technology Range

Η σειρά EFB Commercial, Ca+/Ca- κλειστού τύπου ανταποκρίνεται εξαιρετικά στις αυξημένες απαιτήσεις των HOTEL FACILITIES TRUCKS, επιδεικνύοντας εξαιρετική αντοχή στις κυκλικές φορτοεκφορτίσεις, σημαντική αντίσταση στους κραδασμούς, ενώ κατά τη διάρκεια χρήσης δεν απαιτείται καμιά συντήρηση.

11
11

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ +/-

11

ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

11

ΤΥΠΟΣ ΠΟΛΟΥ

11