Πιστοποίηση κατά
ISO 9001:2015
Μεγάλη γκάμα και λύσεις
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
#Κορυφαία ποιότητα
ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σημασία του κουμπιού ανακυκλοφορίας σε ένα αυτοκίνητo

Η σημασία του κουμπιού ανακυκλοφορίας

Σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα διαθέτουν κουμπί ανακυκλοφορίας κοντά στα χειριστήρια AC. Αλλά πολλοί από εμάς δεν ξέρουμε πότε να το χρησιμοποιήσουμε.

Η απλή λύση είναι να το απενεργοποιήσετε κατά τη διάρκεια του χειμώνα και να το χρησιμοποιήσετε το καλοκαίρι.

Αντί να εισάγει καθαρό αέρα από το εξωτερικό, το κουμπί ανακυκλοφορίας απλώς αντλεί αέρα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου και τον κυκλοφορεί μέσα στην καμπίνα . Εάν δεν κυκλοφορείτε τον ψυχρότερο αέρα στην καμπίνα μέρες που έχει απίστευτη ζέστη έξω, το σύστημα κλιματισμού θα αντλήσει ζεστό αέρα από το εξωτερικό και θα προσπαθήσει να τον κρυώσει. Το αυτοκίνητό σας θα γίνει πιο κρύο και το σύστημα AC θα διαρκέσει περισσότερο εάν χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανακυκλοφορίας.

Σημείωση: Εάν το αυτοκίνητό σας καίει στον ήλιο, είναι προτιμότερο να κατεβάσετε τα παράθυρα και να απενεργοποιήσετε την ανακύκλωση για τα πρώτα λεπτά για να απαλλαγείτε από τον εξαιρετικά ζεστό αέρα μέσα στο αυτοκίνητο πριν το ανάψετε ξανά.

 

Χρησιμοποιήστε την ανακυκλοφορία όποτε βρίσκεστε σε κίνηση, είτε είναι καλοκαίρι είτε χειμώνα. Εάν αντλείτε αέρα από το εξωτερικό, όλοι οι ρύποι της κυκλοφορίας και το μονοξείδιο του άνθρακα θα εισέρχονται στην καμπίνα. Σύμφωνα με μελέτες, η επανακυκλοφορία του κλιματιστικού σας μπορεί να μειώσει την ποσότητα των ρύπων που εισέρχονται στο αυτοκίνητό σας κατά 20%, όταν είστε ακινητοποιημένοι στην κίνηση.

About the author

Leave a Reply