Πιστοποίηση κατά
ISO 9001:2015
Μεγάλη γκάμα και λύσεις
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
#Κορυφαία ποιότητα
ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελευταία ευκαιρία να μας επισκεφτείτε στην Automechanika Frankfurt 2024!

10-14 Σεπ. 2024

Τελευταία ευκαιρία να μας επισκεφτείτε στην Automechanika Frankfurt 2024!

Αγαπητοί Συνεργάτες/Συνεργάτες,

Ο ενθουσιασμός στην Automechanika Frankfurt 2024 (10-14 Σεπ. 2024) συνεχίζεται και υπάρχει ακόμα χρόνος για να συμμετάσχετε σε αυτό το απίστευτο γεγονός! Με 4.200 εκθέτες από περίπου 80 χώρες, αυτή είναι η απόλυτη έκθεση για επαγγελματίες του κλάδου του αυτοκινήτου από τη βιομηχανία, τα εργαστήρια και το εμπόριο. Ως μία από τις εκδηλώσεις που πρέπει να παρακολουθήσετε, η Automechanika παρουσιάζει ολόκληρη την αλυσίδα προϊόντων aftermarket του αυτοκινήτου, παρέχοντας μια μοναδική πλατφόρμα για καινοτομία και δικτύωση σε παγκόσμια κλίμακα.

Ενώ η έκθεση βρίσκεται στην τελική της ευθεία, σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε σήμερα στο Hall 4.1 – Stand A76 ή την τελευταία μέρα αύριο. Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να βιώσετε το πάθος μας για τον κλάδο και να ανακαλύψετε τις πιο πρόσφατες καινοτομίες και λύσεις μας. Είτε επιδιώκετε να εξερευνήσετε νέες ιδέες είτε να ενισχύσετε το δίκτυό σας, είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μαζί σας τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και το όραμά μας.

Επισκεφτείτε το περίπτερό μας για να δείτε τι νέο υπάρχει, κάντε ερωτήσεις και συνεργαστείτε με την ομάδα μας πριν τελειώσει η έκθεση.

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Hall 4.1 – Stand A76

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο export@sakkos-automotive.gr

About the author

Leave a Reply