Πιστοποίηση κατά
ISO 9001:2015
Μεγάλη γκάμα και λύσεις
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
#Κορυφαία ποιότητα
ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, μετά την Automechanika Frankfurt 2024!

Παραγωγοί μπαταριών εκκίνησης - Από το 1964

Ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, μετά την Automechanika Frankfurt 2024!

Ήμασταν για άλλη μια φορά παρόντες στην Automechanika, τη διεθνή έκθεση για τον κλάδο των υπηρεσιών αυτοκινήτων, που πραγματοποιήθηκε κατά τις ημερομηνίες 10-14 Σεπτεμβρίου 2024, στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Η εμπορική έκθεση ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη για εμάς, καθώς είχαμε περισσότερες από 140 συναντήσεις με υποψήφιους πελάτες και πελάτες από περισσότερες από 50 χώρες.
Επιπλέον, παρουσιάσαμε στους εισερχόμενους υποψήφιους τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μοναδικές επιχειρηματικές προτάσεις, που αφορούν τόσο τις προσφορές προϊόντων, όσο και ειδικά στρατηγικά οφέλη που προκύπτουν από μια πιθανή συνεργασία.

Οι ευκαιρίες ήταν πρωτόγνωρες και πολλές από αυτές έχουν ήδη αρχίσει να ξεδιπλώνονται και να μετατρέπονται σε νέες επιχειρηματικές συνεργασίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όλους τους πελάτες και τους επισκέπτες που μοιράστηκαν μαζί μας τον πολύτιμο χρόνο τους, συναντώντας μας στο περίπτερό μας. Τώρα κοιτάμε μπροστά, προς το κοινό μας μέλλον και ελπίζουμε να σας δούμε ξανά σε μια από τις επερχόμενες εκθέσεις και εκδηλώσεις Αυτοκινήτου.

About the author

Leave a Reply